Adviesgroep

S&A Advies 650

Jij staat bij ons centraal.

En wij helpen je persoonlijk bij het nemen van de juiste financiële beslissingen. Vanzelfsprekend is ons advies afgestemd op je persoonlijke wensen en situatie, doelstellingen, risicobereidheid, financiële positie, kennis en ervaringen. Jouw inbreng en betrokkenheid is daarom erg belangrijk. We komen samen, door onze ruime ervaring, integriteit, hoge mate van deskundigheid, altijd op een perfect passend fiscaal en financieel advies. En indien gewenst kunnen wij bemiddelen bij het afsluiten van het meest interessante financiële product. Voor het uitwerken van het advies en het bepalen van de uiteindelijke productkeuze, maken wij gebruik van hoogwaardige offerte-, berekenings- en vergelijkingssoftware.

Uiteraard bieden wij het geadviseerde product helemaal netto aan. Duszonder provisie en andere verborgen kosten. Wij werken namelijk sinds 2009 al volledig op urenbasis. Indien gewenst kunnen we ook vooraf een vast bedrag afspreken zodat je weet waar je aan toe bent. Je betaalt ons dus alleen voor de persoonlijke aandacht en daadwerkelijk geïnvesteerde tijd. Zodoende ben je verzekerd van een volledig transparant en objectief advies.

Ons eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kost je niets. Voor ons gesprek willen we wel graag hetKlantprofiel en Inventarisatieformulier ontvangen. Tijdens het eerste gesprek zullen we aangeven wat jij van ons kunt verwachten eventueel onderbouwd met een beknopte berekening op basis van de aangeleverde info. Tevens geven we aan wat wij van jou verwachten. Want zoals reeds aangegeven is jouw inbreng gedurende het traject erg belangrijk. Vervolgens kan er een weloverwogen beslissing worden genomen of we met elkaar het vervolgtraject in gaan.

Graag stellen wij ons persoonlijk even aan u voor.

Naast Erkend Hypotheekadviseur en financieel adviseur met alle relevante WFT-diploma´s, zijn zowel Harrald als Jurjen Snater als trainer/docent/coach verbonden aan diverse opleidingsinstituten in de financiële branche. Dit betekent dat wij andere financieel adviseurs van banken en tussenpersonen trainen op het gebied van de laatste (fiscale) wijzigingen. Hierdoor zijn wij dus uitstekend op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in onze continu veranderende branche.

Harrald Snater

Jurjen Snater