Schadeverzekeringen

De specialist in stolpen, monumenten en boten.

Wij zijn specialist op het gebied van het verzekeren van stolpen en monumenten. Voor het verzekeren van deze unieke objecten werken wij exclusief samen met Wederkerige 1820 uit Hoorn. Kijk voor meer informatie over de stolpen verzekering op www.uwstolp.nl en neem contact op met Harrald Snater via harrald.snater@s-agroep.nl voor het maken van een persoonlijke inspectieafspraak. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.

Het verzekeren van stolpen en monumenten is écht maatwerk. Ieder object is uniek en vandaar dat we pas een volledige offerte met een passende premie kunnen afgegeven nadat we persoonlijk met u hebben kennisgemaakt en het object uitvoerig hebben geïnspecteerd. Tevens hebben wij een grote affiniteit met pleziervaartuigen en woonboten en bieden derhalve ook deze specialistische verzekeringen aan in samenwerking met drie verzekraars. Dus voor een interessante offerte voor boten ben je bij ons ook op het goede adres. Je kunt ook direct zelf online de premie voor je pleziervaartuig berekenen en direct de verzekering afsluiten via de Europeesche met standaard 15% korting op de toch al lage premie. De online versie geldt voor boten tot € 75.000,-. Voor duurdere schepen maken wij een maatwerk offerte.

Voor MKB-schadeverzekeringen werken we exclusief samen met De Financiële Wereld uit Alkmaar. Zij beschikken over een jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen onze MKB-relaties daarom als geen ander van een uitstekend advies dienen en een zo aantrekkelijk mogelijke verzekering aanbieden.

Wij bieden via De Financiele Wereld tevens de mogelijkheid om eenvoudig en snel online de premie te berekenen voor al je particuliere schadeverzekeringen. Desgewenste kun je je verzekering direct afsluiten. Gemakkelijk en snel op het tijdstip dat het jouw het beste uitkomt. Vervolgens kun je alles online regelen en mocht je toch hulp nodig hebben, dan kan je altijd een beroep doen op de deskundige adviseur.